Anobic VT | Kapesní hlasový překladač (Voice Translator)





Jazyk: Čeština, Čínština (Mandarin), Angličtina, Japonština, Ruština, Francouzština , Francouzština (Kanada) , Polština, Dánština, Němčina, Arabština, Finština, Korejština, Holandština, Rumunština, Portugalština, Portugaština (Brazílie), Japonština, Švédština ,Thajština, Rečtina , Spanělština, Maďarština, Italština, Čínština (Kantonský)

Ne každý je talentem na jazyky a proto je tento hlasový překladač pro většinu uživatelů, ať už k aktivnímu používání nebo jenom jako jistota při nenadálých situacích. Překladač řečí Anobic VT obsahuje neuvěřitelných 28 jazyků včetně češtiny a světových jazyků. Proto se stane komunikace v zahraničí maličkostí.

Kapesní překladač Anobic VT dokáže rozpoznat Váš hlas a následně jej přeložit v reálném čase do velkého množství jazyků což z něj vytváří skvělou jazykovou pomůcku pro cestování, samostudium, nakupování nebo podnikání. Překládá Vaše slova přímo okamžitě a proto vytváří pocit, jako byste přímo komunikovali s jinou osobou. Díky praktickému mini designu je velmi snadno přenosný, můžete jej vložit do kapsy, kabelky a podobně. Funguje na zcela jednoduchém a intuitivním principu. Stačí podržet dotykové tlačítko na zařízení během vyslovených slov, následně pustit a zařízení Vám přímo okamžitě přeloží požadované slova. Není lepšího pocitu, jak cestovat bez stresu a komplikací po světě s 28 jazyky v kapse a to doslova. 

Frázi v jednom jazyce stačí namluvit do mikrofonu zařízení. Překladač řeč identifikuje, automaticky ji přeloží do požadovaného jazyka a nahlas přečte. Následně druhá osoba stiskne tlačítko, namluví odpověď ve své mateřštině a překladač ji opět vysloví v druhém jazyce. 
Tento hlasový překladač využijete ve všech možných situacích. Jeho snadná ovladatelnost, jednoduchost je tak velkou předností že se již nemusíte obávat komunikace v cizím jazyce. Situace které nás stresují v zahraničí jsou najednou snadnější a bez komplikací. Rezervace, restaurace, policie či celník, lékař, nehoda či nenadálá komplikace na cestách.

Comments

Popular posts from this blog

ECTACO Info | ECTACO® Partner® LUX Upgrade Instructions